HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Tüm Bloglar

Gluten Nedir?

Glüten bitkisel bir proteindir buğday, arpa, çavdar benzeri besinlerde bulunur.

Devamı
03/06/2021 09:53

Glutensiz Yiyecekler Nelerdir?

NOG’un tüm ürünleri glutensizdir. Bunun yanı sıra; gluten duyarlılığında ve çölyak hastalığında glutensiz yiyecekler tüketilmelidir.

Devamı
03/06/2021 09:53

Glütenin İnsan Sağlığına Etkisi

Glüten; buğday, yulaf, çavdar ve arpa gibi yiyeceklerde yer alan ve yiyeceklerin raf ömrünü uzatan bir proteindir.

Devamı
03/06/2021 09:53

Gluten Hangi Besinlerde Bulunur?

Gluten, çölyak hastaları ve glutene karşı duyarlılığı olan kişiler için oldukça tehlikelidir.

Devamı
03/06/2021 09:43

Çölyak Hastalığı Çeşitleri Nelerdir?

Klasik Çölyak Hastalığı Atipik Çölyak Hastalığı Sessiz Çölyak Hastalığı Potansiyel Çölyak Hastalığı Non-çölyak Glüten Hassasiyeti

Devamı
03/06/2021 09:42

Çölyak Hastalığı Nedir?

Çölyak hastalığı; vücudun glüten proteinini içeren besinlere karşı hassasiyet göstermesidir. Bir bağışıklık sistemi hastalığı olan çölyak tüm yaş gruplarında görülebilir.

Devamı
03/06/2021 09:42
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.